Пламен Бараков в предаването на Дарик радио „Неслучайни срещи“ на 22 март

20.03.2015

plamen-barakovПламен Бараков ще бъде гост в предаването на Дарик радио „Неслучайни срещи“ с водещ Петя Царевска на 22 март 2015 г. от 11 до 12 часа.

Той ще представи личността на първия български меценат Ботю Бараков, световния му проект „Корабът на изкуствата“, акад. Жорж Нурижан и връзките му с България.

От предаването „Неслучайни срещи“ споделят: „Колко често си задаваме въпроса дали имаме нужда от ново Възраждане… Имаме ли нужда от нови възрожденци… От хора, които живеят с мисълта за промяна към по-добро в образованието ни, в културата… В „Неслучайни срещи“ ще търсим отговори заедно с Пламен Бараков. Той ще ни разкаже за своя чичо – първият български меценат Ботю Бараков. За неговия неслучил се проект “Корабът на изкуствата”. В началото на април БНТ ще излъчи документалния филм “ Пророкът на кораба на изкуствата“, предстои излизане на книга и още много прояви, свързани с личността и дейността на Ботю Бараков. Тази неделя от 11 до 12 часа. На честотите на Дарик радио в цялата страна“.

Интервюто с Пламен Бараков ще може да се слуша и онлайн на сайта на Дарик радио тук.

Открийте ни във Facebook

За контакти

За връзка с нас може да пишете на електронната ни поща goldenapplebg@mac.com
Сайтът botyobarakov.com е създаден по идея на Пламен Бараков, племенник на Ботю Бараков, и със спомоществователството на фирмата "Златната ябълка" ООД - първата българска фирма, която произвежда органични продукти на основата на микроводорасли.

Златната ябълка ООД